خوردن گردو می تواند خطر ابتلا به سرطان را کاهش دهد!
گردوها دوستدار قلب و مغز و روده انسان
یک آزمایش بالینی نشان داد که خوردن گردو التهاب سیستمیک را کاهش می دهد و ممکن است خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ را کاهش دهد.
گیلان کلیـک >> گردو سرشار از الاژیتانین ها است که میکروبیوم روده آن را به ترکیبات ضد التهابی به نام اورولیتین تبدیل می کند. سطوح بالاتر اورولیتین A با کاهش التهاب و بافت روده سالم تر مرتبط بود، که نشان می دهد مصرف روزانه گردو می تواند از سلامت طولانی مدت روده بزرگ پشتیبانی کند.
گردو را به نام “غذای مغز” نیز می شناسند و این فقط به خاطر شباهت آن به مغز نیست، بلکه به خاطر وجود امگا ۳ فراوان آن می باشد. برای درست عمل کردن مغز، به امگا ۳ نیاز داریم.
گردو دوستدار قلب
طبق تحقیقات تازه خوردن گردو بعد از غذا ممکن است باعث کاهش آسیب هایی شود که غذاهای چرب به سرخرگ ها وارد می کنند.گردو غنی از ترکیباتی است که تا حدودی از سفت شدن سرخرگ ها جلوگیری و به حفظ انعطاف پذیری آنها کمک می نماید .
گردو حاوی آرژینین، یک آمینو اسید است که بدن از آن برای تولید اکسید نیتریک استفاده می کند. وجود این ماده برا ی حفظ خاصیت انعطاف پذیری قلب لازم است.
ارزش غذایی گردو:
در ۱۰۰ گرم مغز گردو خام و خشک مواد زیر موجود است:
آب ۳/۵ گرم
پروتئین ۱۴/۸ گرم
مواد چربی ۶۵ گرم
مواد نشاسته ای ۱۳ گرم
کلسیم ۱۰۰ میلی گرم
فسفر ۳۸۰ میلی گرم
آهن ۳ میلی گرم
سدیم ۲ میلی گرم
پتاسیم ۵۰ میلی گرم
ویتامین آ ۳۰ واحد
ویتامین ب ۱ ۰/۳۵ میلی گرم
ویتامین ب ۲ ۰/۱۲ میلی گرم
ویتامین ب ۳ ۱ میلی گرم
ویتامین ث ۲ میلی گرم
خواص داروئی گردو :
گردو از نظر طب قدیم ایران دارای طبع گرم و خشک است.