راه‌اندازی سرای نوآوری در لاهیجان: تکثیر ماهیان خاویاری

قباد بهزادی پور در سی و سومین جلسه شورای مدیریت فعالیت‌های دانش بنیان دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به بررسی طرح توجیهی سه سرای نوآوری در این جلسه و گفت: بررسی طرح توجیهی سرای نوآوری «فناوری‌های شیلاتی و پرورش ماهیان خاویاری» دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان دستور کار ابتدای این جلسه بود که اختصاص به راه اندازی بخش تکثیر ماهیان خاویاری و عمل آوری آن‌ها بود.

به گزارش خبرنگار گیلان کلیک به نقل از ایرنا وی در این نشست با حضور مجید مشکینی، معاون تحقیقات، فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی، مدیران کل معاونت تحقیقات، فناوری و نوآوری افزود: استخراج عصاره خاویار جهت استفاده در صنایع آرایشی و بهداشتی، تهیه چرم از پوست ماهیان خاویاری، استخراج گوانین و ساخت مروارید مصنوعی از فلس ماهیان استخوانی، بخشی از اهداف تکثیر و عمل آوری ماهیان خاویاری است، در این جلسه برنامه عملیاتی و ایده های مرتبط با تولید محصول توسط واحد دانشگاهی تبیین شد و جمع بندی نهایی اعضای شورا، اعطای مجوز تأسیس به این سرای نوآوری بود.

بهزادی پور تصریح کرد: در این نشست بررسی طرح توجیهی تأسیس سرای نوآوری «فناوری های زیستی و فراسودمندها» دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز نیز مطرح شد که اختصاص به کشت ریز جلبک سبزآبی اسپرولینا، پرورش گوساله‌های گوشتی همچنین تولید و تکثیر بذرهای اصلاح شده و تکثیر درختان هسته دار از طریق کشت بافت دارد.

درباره ی Mahnaz

مطلب پیشنهادی

سوم و چهارم خردادماه امسال ؛ نهمین نمایشگاه و کنفرانس بین‌المللی و ششمین جایزه ملی انرژیهای تجدیدپذیر ایران برگزار می‌شود

سوم و چهارم خردادماه امسال؛ نهمین نمایشگاه و کنفرانس بین‌المللی و ششمین جایزه ملی انرژیهای …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *