یدالله حسنی مریان مدیرکل مخابرات گیلان در “نشست هم اندیشی و هم آفرینی نهضت جهادی توسعه اقتصاد دیجیتال (دیجیتما) ” اظهار کرد: اقتصاد دیجیتال در زندگی روزمره افراد تجلی یافته و همه فعالیتهای اقتصادی و تراکنشهایی که بر بستر فضای مجازی اینترنتی انجام میگیرد در این حوزه انجام می شود. مهندس حسنی با اشاره به پنج شاخصه مهم اثر گذار در اقتصاد دیجیتال منطقه و استان، گفت: نخستین شاخصه اجرای پروژه فیبر نوری است که از شاخصهای بسیار مهم و زیرساختی در این عرصه است؛ میزان نفوذ تلفن همراه، تعداد کاربران اینترنت در محدوده جغرافیایی و پهنای باند کاربران اینترنت و تعداد وب سایتها از دیگر شاخصهها است .
مدیرکل مخابرات استان گیلان در دیجیتما که به میزبانی شرکت مخابرات منطقه گیلان برگزار شد تاکید کرد: مخابرات کشور و استان گیلان زیر ساختهای لازم برای دستیابی به اقتصاد دیجیتال را دارا هستند و هر چه سرعت اینترنت کشور بیشتر و بهتر باشد، مشتریان و افرادی که از این کسب و کار استفاده می کنند دسترسی آسانتری به این حوزه خواهد داشت و بخش زیادی از نیازهای مردم در فضای اقتصاد دیجیتال رفع خواهد شد.
حسنی مریان با اشاره به اجرای طرح نجما (نهضت جهادی فیبر نوری مخابرات ایران) در استان گیلان گفت: این پروژه از پروژه های شاخص و برتر استان بود و تلاش داریم این روند در مخابرات گیلان ادامه یابد؛ همچنین یک پروژه مهم در شهرستان لوشان با ۳۰۰ میلیارد ریال اعتبار درحال اجرا است که در توسعه اقتصاد دیجیتال و پایداری ارتباطات استان نقش مهمی خواهد داشت .
مدیرکل مخابرات گیلان اظهار کرد: در حوزه اینترنت ثابت منازل و کسب و کار نیز که نقش مهمی در حوزه اقتصاد دیجیتال ایفا میکند بیش از ۲۰۰ هزار پورت را پوشش دادهایم و آمادگی داریم این زیر ساختها را در اختیار همه حوزه های قرار دهیم.
وی تصریح کرد: استان گیلان ۱۵۱ هزار مشترک ای دی اس ال ، ۹هزار مشترک وی دی اس ال دارد و مخابرات ایران برای توسعه پهنای باند استان گیلان هزار و ۲۰۰ میلیارد ریال اعتبار تخصیص داده که تجهیزات آن در حال تولید است و بخشی از آن تا پایان امسال و مابقی در سال آینده به بهره برداری خواهد رسید.