راه‌اندازی سرای نوآوری در لاهیجان: تکثیر ماهیان خاویاری

قباد بهزادی پور در سی و سومین جلسه شورای مدیریت فعالیت‌های دانش بنیان دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به بررسی طرح توجیهی سه سرای نوآوری در این جلسه و گفت: بررسی طرح توجیهی سرای نوآوری «فناوری‌های شیلاتی و پرورش ماهیان خاویاری» دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان دستور کار ابتدای این جلسه بود که اختصاص به راه اندازی بخش تکثیر ماهیان خاویاری و عمل آوری آن‌ها بود.

به گزارش خبرنگار گیلان کلیک به نقل از ایرنا وی در این نشست با حضور مجید مشکینی، معاون تحقیقات، فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی، مدیران کل معاونت تحقیقات، فناوری و نوآوری افزود: استخراج عصاره خاویار جهت استفاده در صنایع آرایشی و بهداشتی، تهیه چرم از پوست ماهیان خاویاری، استخراج گوانین و ساخت مروارید مصنوعی از فلس ماهیان استخوانی، بخشی از اهداف تکثیر و عمل آوری ماهیان خاویاری است، در این جلسه برنامه عملیاتی و ایده های مرتبط با تولید محصول توسط واحد دانشگاهی تبیین شد و جمع بندی نهایی اعضای شورا، اعطای مجوز تأسیس به این سرای نوآوری بود.

بهزادی پور تصریح کرد: در این نشست بررسی طرح توجیهی تأسیس سرای نوآوری «فناوری های زیستی و فراسودمندها» دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز نیز مطرح شد که اختصاص به کشت ریز جلبک سبزآبی اسپرولینا، پرورش گوساله‌های گوشتی همچنین تولید و تکثیر بذرهای اصلاح شده و تکثیر درختان هسته دار از طریق کشت بافت دارد.

درباره ی Mahnaz

مطلب پیشنهادی

شمش انزلی با قدرت مصرفی ۱۹ مگاوات هشتمین مشترک صنعتی شرکت برق منطقه ای گیلان شد

شمش انزلی با قدرت مصرفی ۱۹ مگاوات هشتمین مشترک صنعتی شرکت برق منطقه ای گیلان …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *